Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g62kcal4.2g5.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko33g31kcal2.1g2.7g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1.1g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g93kcal6.3g8.1g3.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957