Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g3.7g13kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g2.7g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)1.5g1.8kcal0.1g0.2g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g45kcal1.2g5.8g1.8g2.4g
Valittu annoskoko33g22kcal0.6g2.9g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.3g1.5g0.5g0.6g
Arvot/100g100g67kcal1.8g8.8g2.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610