KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.2.9g10kcal0.2g2.1g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g7.8g10kcal1.4g0.1g0.4g0g
Findus wokki Classic 500G6.5g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g5.2g3.1kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g56kcal3.4g5.6g2g0.4g
Valittu annoskoko33g28kcal1.7g2.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.9g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.1g8.5g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865