Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 3.1g2.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5kcal0g0g0.5g0g
Herne 3.9g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Isot katkaravut (rainbow)7g7kcal1.6g0g0.1g0g
Tumma pikariisi, Risella2.9g10kcal0.3g2.1g0.1g0.1g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g64kcal4.2g5.2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko33g32kcal2.1g2.6g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1.1g1.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g97kcal6.3g7.8g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652