Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)1.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ohrasuurimo 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 3.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g53kcal3.2g4.2g2.2g1g
Valittu annoskoko33g26kcal1.6g2.1g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.8g1.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g80kcal4.8g6.3g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704