Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g5.8g31kcal0.3g3g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.5g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g230kcal4.2g23.8g12.4g0.2g
Valittu annoskoko33g115kcal2.1g11.9g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g57kcal1.1g6g3.1g0.1g
Arvot/100g100g345kcal6.3g35.7g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840