Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0.3g2.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g52kcal4g1.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko33g26kcal2g0.7g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g77kcal6g2.1g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737