Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g25kcal0.7g5g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.1g7.7kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Banaani, kuorittu 8.8g7.6kcal0.1g1.6g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g210kcal3.2g21.6g12.2g1g
Valittu annoskoko33g105kcal1.6g10.8g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g53kcal0.8g5.4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g317kcal4.8g32.6g18.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700