Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Tattarijauho, Myllynparas1.4g4.6kcal0.2g0.9g0g0.1g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1.3g4.3kcal0.1g1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 8.3g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g3.1g5kcal0.5g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio4.2g5.8kcal0.1g0.3g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.2g3.3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kaurajauho 1.1g4.3kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 2.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g112kcal4.4g7g7.4g0.8g
Valittu annoskoko33g56kcal2.2g3.5g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g28kcal1.1g1.8g1.9g0.2g
Arvot/100g100g169kcal6.6g10.5g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712