Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%9g12kcal1.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika keltainen 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)6.7g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g39kcal4.4g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko33g20kcal2.2g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal1.1g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.2g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808