Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 5.6g6.8kcal1.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 7g5kcal0.1g1g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g26kcal2.6g2.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko33g13kcal1.3g1.1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.7g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal3.9g3.3g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824