Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr3.9g11kcal0.3g0.4g0.9g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore18g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto2.3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Ruokakerma 5%, Valio7.8g5.1kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g55kcal2g2.4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko33g28kcal1g1.2g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal3g3.6g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757