Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka13g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Valkokaali keräkaali 6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g20kcal1.2g1.8g0.6g0.8g
Valittu annoskoko33g10kcal0.6g0.9g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g5kcal0.3g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.7g0.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303