Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2.9g4.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Pizzamix juusto2.9g10kcal0.6g0.2g0.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton5.9g6.5kcal1.3g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl4.9g18kcal0.5g3.3g0.2g0.3g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g86kcal5.2g8.2g3.6g0.8g
Valittu annoskoko33g43kcal2.6g4.1g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal1.3g2.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g130kcal7.8g12.3g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81719