Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka4.1g0.4kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 5.1g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kurkku, tuore5.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Milbona4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g37kcal2g1.8g2g0.8g
Valittu annoskoko34g19kcal1g0.9g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.5g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g56kcal3g2.7g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656