Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl9g2.8kcal0.4g0.2g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)3.7g10kcal1.1g0g0.6g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g7.8g12kcal0.1g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g91kcal8g1g6g0.2g
Valittu annoskoko33g45kcal4g0.5g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal2g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12g1.5g9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667