Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g56kcal1.2g3.2g4.2g1g
Valittu annoskoko33g28kcal0.6g1.6g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.3g0.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g84kcal1.8g4.8g6.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186015