Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g11g11kcal2.3g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviini 1.9g1.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g40kcal4.8g2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko33g20kcal2.4g1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal1.2g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g60kcal7.2g3g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614