Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 2.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Tomaattimurska 7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Katkarapu 3.5g2.4kcal0.5g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.8g5.3kcal0.3g0g0.4g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty11g15kcal0.5g3g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g55kcal3g7.6g1g1.2g
Valittu annoskoko33g28kcal1.5g3.8g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.8g1.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g82kcal4.5g11.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753