Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%2.3g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli, paistettu 1.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)1.6g3.2kcal0g0.7g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä6.3g6.9kcal0.5g1.1g0g0.5g
Papu valkoinen, keitetty 6.3g6.7kcal0.5g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g99kcal3.6g6g6g2.4g
Valittu annoskoko34g49kcal1.8g3g3g1.2g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal0.9g1.5g1.5g0.6g
Arvot/100g100g147kcal5.4g8.9g8.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124613