Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Paprika vihreä 3.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g3.9g6.3kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g127kcal9.6g0.2g9.6g0.2g
Valittu annoskoko33g63kcal4.8g0.1g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g32kcal2.4g0.1g2.4g0.1g
Arvot/100g100g190kcal14.4g0.3g14.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236