Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g58kcal1g8.6g2g0.8g
Valittu annoskoko33g29kcal0.5g4.3g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal0.3g2.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.9g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454