Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g10g26kcal1.7g0g2.1g0g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.1g1kcal0g0g0.1g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g71kcal4g1.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko34g36kcal2g0.8g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal6g2.4g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390