Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g16g24kcal3.2g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g15g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g70kcal6.8g1.8g4g0g
Valittu annoskoko34g35kcal3.4g0.9g2g0g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal1.7g0.5g1g0g
Arvot/100g100g104kcal10.1g2.7g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447433