Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 12g6.1kcal1.4g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 12g5kcal0g0.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.5g20kcal0.6g3.6g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g71kcal4g10.4g0.2g1.8g
Valittu annoskoko33g36kcal2g5.2g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1g2.6g0.1g0.5g
Arvot/100g100g106kcal6g15.6g0.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385