Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Lanttu 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g30kcal0.4g3.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko33g15kcal0.2g1.9g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.1g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g46kcal0.6g5.7g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822