Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,312g7.6kcal1.3g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Hermesetas, annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml2.3g0.5kcal0.2g0g0g0g
Kookoshiutale 1.2g7.7kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g106kcal5.6g1.8g8.4g0.4g
Valittu annoskoko34g53kcal2.8g0.9g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal1.4g0.5g2.1g0.1g
Arvot/100g100g158kcal8.4g2.7g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512