Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4.7g11kcal0.9g0g0.8g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.8g4.9kcal0g0.1g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g42kcal2.4g2g2.6g0.8g
Valittu annoskoko34g21kcal1.2g1g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.6g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051