Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g14g40kcal2g0.1g3.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g1.3g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g121kcal4.8g4g9.4g0.4g
Valittu annoskoko34g60kcal2.4g2g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g30kcal1.2g1g2.4g0.1g
Arvot/100g100g180kcal7.2g6g14g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982