Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Munakoiso 11g2.5kcal0.1g0.3g0g0.3g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow14g51kcal1.7g10.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g135kcal4g22.4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko34g67kcal2g11.2g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g34kcal1g5.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g201kcal6g33.4g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368