Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)2.7g5.4kcal0.1g0.9g0.1g0g
Korppujauho 1g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g8.3g11kcal0.2g0.3g1g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Puolukka 2.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g106kcal8g4.4g6g0.4g
Valittu annoskoko33g53kcal4g2.2g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g27kcal2g1.1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g159kcal12g6.6g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667