Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g19g7.7kcal0.1g2.3g0g0g
Kaurahiutale 1.5g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.1g8.3kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)5g17kcal0.6g3.4g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g123kcal3.2g22.4g2.4g1.2g
Valittu annoskoko33g61kcal1.6g11.2g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g31kcal0.8g5.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g184kcal4.8g33.5g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844