Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 7.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 9g18kcal2.5g0g0.8g0g
Kurkku, tuore3.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g60kcal7g0.8g3g0.4g
Valittu annoskoko34g30kcal3.5g0.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal1.8g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g90kcal10.4g1.2g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751