Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g16g7.7kcal0.2g1.2g0.2g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g73kcal4.8g2.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko34g37kcal2.4g1.4g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1.2g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.2g4.2g6.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811