Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.9g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Siirappi, tumma5.9g19kcal0g4.3g0g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai13g46kcal1.6g9.4g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g271kcal4g39.8g10.4g0.8g
Valittu annoskoko34g136kcal2g19.9g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g68kcal1g10g2.6g0.2g
Arvot/100g100g402kcal5.9g59.1g15.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132