Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis25g28kcal5.5g0g0.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g90kcal13.4g1g3.6g0.6g
Valittu annoskoko34g45kcal6.7g0.5g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal3.4g0.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.5g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524