Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g9g36kcal0.5g3g2.3g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 8.2g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 4.7g14kcal0.8g0.1g1.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.6g3.6kcal0.2g0.1g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4.7g6.2kcal0.1g0.2g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 2.3g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli, tuore2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g141kcal4.2g7.6g10.2g0.6g
Valittu annoskoko34g71kcal2.1g3.8g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g35kcal1.1g1.9g2.6g0.2g
Arvot/100g100g211kcal6.3g11.3g15.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905