Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g9g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow9g1.8kcal0.3g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa3.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto2.6g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g7.3g8.8kcal0.2g0.4g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.8g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g53kcal3.4g1.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko34g27kcal1.7g0.9g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.9g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5.1g2.7g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207