Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g7.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g1.5g5kcal0.1g1.1g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g7.6g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g60kcal3.8g4.6g2.8g1g
Valittu annoskoko34g30kcal1.9g2.3g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal1g1.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g89kcal5.6g6.8g4.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045