Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 0.7g2.8kcal0g0g0.3g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g9g4kcal0g0.4g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g24g25kcal4.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g64kcal9.2g0.8g2.2g0g
Valittu annoskoko34g32kcal4.6g0.4g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal2.3g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.2g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184