Kanapekonisipulikermahässäkkä

Paista kana öljyssä, lisää n. puolessa välissä pekoni ja sipuli.

Lopuksi kerma ja anna muhia noin 10min miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Varda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK6.6g11kcal1.4g0g6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu16g20kcal2.8g0.3g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g86kcal9g1.6g16g0g
Valittu annoskoko34g43kcal4.5g0.8g8g0g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal2.3g0.4g4g0g
Arvot/100g100g128kcal13.4g2.4g23.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212788