Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki6.2g5kcal0.8g0.1g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Kebabliha 6.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g115kcal10g0.6g7.8g0g
Valittu annoskoko33g57kcal5g0.3g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna17g29kcal2.5g0.2g2g0g
Arvot/100g100g172kcal15g0.9g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159