Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 14g32kcal2.7g0g2.4g0g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g78kcal5.8g1.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko34g39kcal2.9g0.7g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.5g0.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g116kcal8.6g2.1g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932