Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino8.8g31kcal1.1g5.9g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g14g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)1.2g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g129kcal7.2g14.2g4.6g1g
Valittu annoskoko34g65kcal3.6g7.1g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g32kcal1.8g3.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g192kcal10.7g21.1g6.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511