Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit8.8g11kcal0.3g0.2g1.1g0g
Purjosipuli3.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 10g19kcal2.7g0g0.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g79kcal6.4g1.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko34g39kcal3.2g0.9g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.6g0.5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080