Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.5g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g8.7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g46kcal3.6g3.2g2g0.4g
Valittu annoskoko34g23kcal1.8g1.6g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g12kcal0.9g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.4g4.8g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593