Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Broileri rintafile,maustamaton7.8g8.1kcal1.8g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g79kcal6.8g1.4g5g0.8g
Valittu annoskoko34g40kcal3.4g0.7g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.7g0.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g119kcal10.1g2.1g7.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874