Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 18g12kcal0.5g0.9g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g6.6g23kcal0.2g5.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g105kcal3g13.2g4.4g0.4g
Valittu annoskoko34g52kcal1.5g6.6g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal0.8g3.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g155kcal4.4g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300