Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g22g38kcal1.5g7.1g0.3g0.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.9g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g11g24kcal2.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g127kcal8.6g14.6g3.6g1.4g
Valittu annoskoko34g64kcal4.3g7.3g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g32kcal2.2g3.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g188kcal12.8g21.7g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943