Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste3.6g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Flora Vanilla 12%3.6g6.9kcal0.2g0.6g0.4g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g2.9g16kcal0.2g1.6g1g0g
Mustikka metsä- 4.4g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g214kcal4.4g25g10.2g0.8g
Valittu annoskoko34g107kcal2.2g12.5g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g54kcal1.1g6.3g2.6g0.2g
Arvot/100g100g318kcal6.5g37.1g15.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197